El Doce - Race Day Info
The GOAL Foundation encourages you to "Get Out And Live!"™ at local and world class athletic events!
home of the ogden marathon!
Instagram Get Out And Live Facebook Get Out And Live Twitter Pinterest Youtube

Sign up for email updates from GOAL Foundation

Home > Signature Events > El Doce at Pow Mow > El Doce - Race Day Info
of

El Doce - Race Day Info

of

El Doce - Race Day Information

*All racers need to attend a Pre-race briefing for the 12 Hour division at 6:30 am before race start. We will meet in the bike start/ bike exchange area. Pre-race briefing for the 6 Hour division will be at 12:00 pm.

Getting To the Venue: El Doce at Pow Mow is held at Powder Mountain Ski Resort, just east of Eden, Utah via Hwy 158. 6965 E Powder Mountain Rd, Eden, UT 84310
Please plan for extra time to get to The Meadow, your GPS time doesn't account for the climb to the top. Please be aware that the average grade over approximately 5 miles on this roadway is 14% so large trailers and RV's are discouraged. Most Pop-Up Campers make it up just fine.


Packet Pick Up:
Friday 4:00 pm - 6:00 pm at The Bike Shoppe
located at 4390 Washington Blvd., Ogden, Utah 84403

Saturday 5:30 am - 6:30 am at the GOAL Tent
6 Hour division can pick up from 10:30 am -11:30 pm.

Pre-Race Meeting: 6:30 am in the start/ bike exchange tent. There will be another briefing for 6 Hour division at 12:00 pm

Start Time: 12 Hour Division 7:00 am, 6 Hour Division 1:00 pm

Course Map: Click Here

Course Cut Off Times:
6 hour cut off time will be 6:15 pm. Any riders coming in after that time are not allowed to go out. The exception to this rule is our 10 minute chase rule. If a rider comes in before 6:25 and they are within 10 minutes of catching the rider they are chasing to better their placement, they will be permitted to chase. Absolutely no 6 hour riders will be allowed to go out on course after 6:25 pm.
The 12 hour cut off time will be 6:15 pm. Any riders coming in after that time are not allowed to go out. The exception to this rule is our 10 minute chase rule. If a rider comes in before 6:25 and they are within 10 minutes of catching the rider they are chasing to better their placement, they will be permitted to chase if they choose to. Absolutely no 12 hour riders will be allowed to go out on course after 6:25 pm.

Awards:

6 Hour division awards will be at 8:00 pm
12 Hour division awards will be at 8:00 pm
*Award times are subject to change.
of
Back to
Top
< Back
X